TRACTAMENTS

IMPLANTOLOGIA

La implantologia és la branca de l’Odontologia que és dedica a la realització de tractaments amb implants dentals.

PRÒTESI SOBRE IMPLANTS

Són pròtesis que se subjecten en implants dentals, per la qual cosa el pacient ha de sotmetre’s prèviament a una operació quirúrgica.

ORTODÒNCIA

Ortodòncia és la branca de l’odontologia que tracta de la prevenció i del tractament dels irregularitats en la posició dels dents i dels maxil·lars.

PRÒTESI DENTAL

Una pròtesi dental és un element artificial destinat a restaurar l’anatomia d’una o diverses peces dentals, restaurant també la relació entre els maxil·lars, alhora que retorna la dimensió vertical, i reposa les dents.

ENDODÒNCIA

L’endodòncia és un procediment que permet salvar peces dentals a través de l’extirpació total de la polpa o nervi de la dent.

ODONTOPEDIATRIA

L’odontopediatria és la branca de l’odontologia encarregada de tractar als nens i detectar possibles anomalies en la posició dels maxil·lars o dents per a poder fer un tractament restaurador en cas de necessitar-ho.

BRUXISME

El bruxisme és l’hàbit inconscient que comporta un fregament de les dents durant la nit o el dia. Situacions que requereixen una gran concentració o molta tensió i hi reaccionem de manera inconscient serrant les dents.

ODONTOLOGIA CONSERVADORA

L’odontologia conservadora s’ocupa de la restauració dels teixits durs de la dent que han estat destruïts per càries, traumatismes o alteracions en el desenvolupament dental

ESTÈTICA DENTAL

Permet crear el millor resultat des d’una perspectiva estètica, millorar l’aparença i la funcionalitat de les dents, la geniva i la mossegada.

ODONTOLOGIA PREVENTIVA

L’odontologia preventiva és una especialitat de l’odontologia que consisteix en la prevenció de les malalties bucodentals

PERIODÒNCIA

La periodòncia s’encarrega de l’estudi i el tractament de les malalties que afecten els teixits que es troben al voltant de la dent.